Utrecht-Midden

De Jonge Krijger is reeds vier jaar actief in de regio Utrecht-Midden om de jeugdwerkloosheid aan te pakken en het voortijdig schoolverlaten te laten dalen. Vanuit ons kantoor in De Alchemist in Utrecht trekken onze coaches er dagelijks op uit om jongeren op te zoeken, samen met jongeren op pad te gaan en ons netwerk van samenwerkingspartners te vergroten.

De jeugdwerkloosheid is vooral een probleem voor jongeren zonder startkwalificatie op mbo niveau 0 tot 2, pro/vso, jongeren met een niet-westerse achtergrond, jongeren met psychische problematiek en/of multiproblematiek.  Geen Jongere Buitenspel richt zich op deze kwetsbare jongeren middels de inzet van intensieve coachingstrajecten. 

Money Maker is het succesproject van De Jonge Krijger waar wij jongeren helpen om een bijbaan te vinden zodat ze een opleiding kunnen (blijven) volgen. Wij zorgen dat jongeren geld gaan verdienen en leren ze hoe ermee om te gaan. 

CHECK HIERONDER OF JE MEE KAN DOEN:

  • Je bent tussen de 16 en 27 jaar;
  • je bent op zoek naar een opleiding, baan of bijbaan;
  • je kan goed Nederlands praten en lezen (ingeburgerd);
  • je woont in Bunnik, Houten, Lopik, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Zeist, De Bilt, IJsselstein, Montfort, Oudewater, Utrecht, Vianen of Woerden.