15 jaar De Jonge Krijger

De Jonge Krijger bestaat 15 jaar! In 2003 opgericht door Liesbeth de Boer die als docent in het onderwijs het geweldig vond om met jongeren te werken. Ze zag jongeren zonder zelfvertrouwen, jongeren met problemen, jongeren die geen idee hadden wat voor talent ze in zich hadden. Geen idee wat ze allemaal al konden of konden leren. Jongeren die geen dromen meer hadden. En dus werd het haar droom om deze jongeren te helpen. Om te zorgen dat jongeren weer gingen dromen, hun talenten ontdekten en vaardigheden leerden om stappen te maken richting een mooie toekomst.

Op de nieuwjaarsbijeenkomst van 8 januari keek Liesbeth samen met alle medewerkers van De Jonge Krijger terug op 15 jaar ondernemerschap, 15 jaar jongeren helpen, 15 jaar mooie projecten uitvoeren en 15 jaar het verschil maken.

2018 brengt mooi nieuws: De Jonge Krijger gaat intensief samenwerken met de Fortagroep. Een samenwerking waarbij De Jonge Krijger en de FortaGroep elkaar gaan versterken om specialistische hulp aan jongeren te bieden.

Daar mochten we de champagne voor opentrekken, op de komende 15 jaar!