Samenwerking HRO

Hogeschool Rotterdam en De Jonge Krijger gaan samenwerken om studenten Social Work een leerzame stage aan te bieden en kennis en ervaring van het vakgebied te delen. Dit doen we door een leerwerkgemeenschap te vormen waarin onderwijs en praktijk samenkomen.

Belangrijke beslissingen nemen over je toekomst, dat valt niet altijd mee. Er zijn veel jongeren die geen idee hebben welke richting ze op willen. Zonde, vinden wij bij De Jonge Krijger en daarom helpen onze jongerencoaches hen om de opleiding of baan te vinden die ze het allerliefste willen. De jongeren worden getraind, volgen workshops en krijgen voorlichting waardoor zij vanuit hun eigen kracht en talent hun plek in de samenleving kunnen innemen.

De bacheloropleiding Social Work is speciaal voor studenten die iets willen betekenen voor mensen die niet meer mee kunnen doen in de samenleving of buiten de boot dreigen te vallen. Voor studenten die willen meewerken hun kansen te vergroten en hun talenten te benutten.

De Hogeschool Rotterdam en De Jonge Krijger slaan de handen ineen om professionals op te leiden die enthousiast aan de slag gaan met de doelgroep jongeren en om de kennis van ons vakgebied nog meer te vergroten.