Money Maker

Verdien geld en leer ermee om te gaan

Wil je pinnen maar sta je rood? Volg je een opleiding of wil je een opleiding volgen, maar lukt het niet omdat je geen geld hebt? Doe mee aan Money Maker en wij helpen jou geld te verdienen! Samen gaan we op zoek naar een bijbaan en wij leren jou hoe je om moet gaan met je geld. Wij helpen jou zodat er meer geld binnenkomt en er minder geld uitgaat.

Een op de vijf jongeren van 18 jaar en ouder heeft een schuld. Er komt een hoop op je af als je 18 jaar wordt, vooral als je ook op jezelf gaat wonen. Het is dus belangrijk om vanaf jonge leeftijd te leren om goed met geld om te gaan. Money Maker helpt jongeren vanaf 16 jaar om een bijbaan te vinden en hoe vervolgens om te gaan met geld. Wij geven sollicitatietrainingen en omgaan met geldtrainingen op scholen, waarna jongeren die het lastig vinden om met geld om te gaan bij ons in begeleiding komen. Jongeren leren solliciteren (vacatures zoeken, CV, brief, sollicitatiegesprek voeren) en leren omgaan met geld (omgaan met geld workshop en persoonlijk budgetteringsplan).

Check of je mee kan doen:

  • Je bent tussen de 16 en 27 jaar oud;
  • je woont in Rijnmond Zuid-Oost: Albrandswaard, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel , Lansingerland of Ridderkerk.
  • je woont in Utrecht-Midden: Bunnik, Houten, Lopik, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Zeist, De Bilt, IJsselstein, Montfort, Oudewater, Utrecht, Vianen of Woerden.