NLP Young Professionals

Toelatingseisen

De NLP Young Professionals is op mbo+/hbo werk- en denkniveau. Om deel te nemen verwachten we het volgende:

 1. Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen!
 2. Je hebt minimaal een afgerond mbo-, havo- of vwo-diploma.

NLP Young Professionals

Sta jij op het punt in je leven dat je je persoonlijk en zakelijk verder wil ontwikkelen? Wil jij hierbij meer uit jezelf halen door flexibeler te zijn en meer keuzemogelijkheden te hebben? Wil je beter omgaan met stress, spanning en druk? Dan zit je hier goed!

Deze 6-daagse NLP training is bedoeld voor Young Professionals in de leeftijd van 18 tot 30 jaar. Jonge, ambitieuze professionals die de eerste stappen zetten in hun carrière. Als Young Professional sta je midden in het leven. Je hebt veel mogelijkheden en wil echt iets bereiken. Om verder te komen in je ontwikkeling en om jouw succes te creëren is het nodig om je bewust te worden van hoe je denkt, doet en voelt. In deze training leer je om meer uit jezelf te halen en steeds meer flexibiliteit en meer keuzemogelijkheden te ontwikkelen. NLP is een prachtig model dat garant staat voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Wat is NLP?
We programmeren onszelf door middel van taal en dit wordt vervolgens neurologisch vastgelegd in onze hersenen. NLP is een reeks modellen, vaardigheden en technieken die je op tal van terreinen helpt steeds meer succes in je leven te creëren.

Wat doet NLP?
NLP helpt je om inzicht te krijgen in hoe je jouw innerlijke ervaring creëert. Het helpt je vervolgens een manier van denken, doen en voelen te ontwikkelen waarmee je jouw doelen echt bereikt. Daarbij ontwikkel je flexibiliteit en keuzemogelijkheden waardoor je beter kunt omgaan met de dingen die op je af komen. Je kunt je leven steeds meer en meer naar je eigen hand zetten.

Lees onze factsheet voor meer informatie. Voor meer info bel 010-7605555 of mail met paul@jongekrijger.nl

Onze trainer Paul den Bakker

Praktisch

 • Investering: in totaal 6 volle dagen.
 • Lesdagen: 3/4 mrt, 17 mrt , 25 mrt, 7/8 april 2018
 • Startdatum: 3 maart start de eerst volgende training
 • Introductiebijeenkomst: donderdag 11 januari 2018 om 20:00 uur
 • Kosten: de kosten voor de totale opleiding bedragen €449,- incl. lesmateriaal, koffie/thee (excl. lunch).
  En let op: wij zijn een door CRKBO erkend opleidingsinstituut en zodoende kan de opleiding aftrekbaar van de inkomstenbelasting voor je zijn, lees hier meer info.
 • Trainer: NLP - Young Professionals  wordt gegeven door Paul den Bakker, coach en trainer.
 • Certificering: vindt plaats bij aanwezigheid van minimaal 85% (1 dag afwezigheid geoorloofd).

OP MAAT EN IN HOUSE

Zie je in deze training een toegevoegde waarde voor jou organisatie? We kunnen de training helemaal voor jullie op maat ontwikkelen. Nodig ons uit voor een oriënterend gesprek.

“Een derde (!!!) van de jongeren in Nederland is bang om een burn-out te krijgen”