In het zonnetje

Raafat Shamieh heb ik in oktober 2017 leren kennen. Hij kwam op intake en vroeg of ik hem wilde helpen met uitzoeken welke studie het beste bij hem past. Door zijn open houding, snelle geest, humor en zijn enorme drive is werken met Raafat ontzettend gezellig.

Hij is een man met een missie en tijdens het studiekeuze onderzoek werd duidelijk welke richting bij hem past; de internationale politiek.

Bij aanvang van het traject was hij net geslaagd voor alle onderdelen van Nederlands B1 en gestart met Nederlands B2. Hij heeft spreken en schrijven van die cursus in 2 maanden tijd behaald! Hij wil de andere onderdelen ook halen en is voor het gemak ook maar vast gestart met het hoogste Nederlandse taalniveau, C1.

Hij is nu bezig met de aanmeldprocedure voor de universiteit Leiden en heeft goede hoop dat hij daar aangenomen wordt. Aan zijn inzet zal het zeker niet liggen. Ook wil hij in de tussentijd een baan vinden zodat hij nieuwe mensen kan leren kennen en mooie kansen creƫert voor zijn toekomst. Hij zoekt werk in de omgeving van Lansingerland en is zeker bereid om voor een baan een stukje te reizen.

Mocht je iets voor hem weten qua werk of hem een compliment willen geven laat wat van je horen!

Jongerencoach Angelique