Toffe bijbaan en passende studie gevonden

Vanaf februari jl is M. in begeleiding geweest bij De Jonge Krijger. M is bij De Jonge Krijger terecht gekomen omdat zij graag hulp wilde bij het vinden van een leuke bijbaan en een nieuwe passende opleiding. Door middel van 1-op-1 gesprekken zijn wij aan de slag gegaan. Dit heeft geresulteerd in een toffe nieuwe bijbaan en een opleiding waar M. enthousiast van wordt en in september mee mag beginnen. Wij wensen jou heel veel succes!

Hieronder vertelt M. over haar ervaring met De Jonge Krijger:

“Na een moeilijke tijd met school werd ik door De Jonge Krijger warmhartig verwelkomd met een intake die weinig moeite kostte en vrij duidelijk was. Er werd met mij goed gekeken naar mijn interesses, vaardigheden en ambities. We kwamen al snel op een duidelijk doel . Met kleine problemen met mijn diploma en een wachtlijst voor de opleiding heb ik met hulp van mijn begeleidster Kirsten een opleiding kunnen vinden naar mijn wensen en capaciteiten.”

Wil jij net als M. hulp bij het vinden van een leuke bijbaan en/of studie die helemaal bij jou past? Neem dan contact op met De Jonge Krijger. Wij gaan graag samen met jou aan de slag om te ontdekken wat jij het allerliefste wilt doen.