NLP Young Professionals

Toelatingseisen

De NLP Young Professionals is op mbo+/hbo werk- en denkniveau. Om deel te nemen verwachten we het volgende:

  1. Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen!
  2. Je hebt minimaal een afgerond mbo-, havo- of vwo-diploma.

NLP Young Professionals

Sta jij op het punt in je leven dat je je persoonlijk en zakelijk verder wil ontwikkelen? Wil jij hierbij meer uit jezelf halen door flexibeler te zijn en meer keuzemogelijkheden te hebben? Dan zit je hier goed!

Deze 6-daagse NLP training is bedoeld voor Young Professionals in de leeftijd van 18 tot 30 jaar. Jonge, ambitieuze professionals die de eerste stappen zetten in hun carrière. Als Young Professional sta je midden in het leven. Je hebt veel mogelijkheden en wil echt iets bereiken. Om verder te komen in je ontwikkeling en om jouw succes te creëren is het nodig om je bewust te worden van hoe je denkt, doet en voelt. In deze training leer je om meer uit jezelf te halen en steeds meer flexibiliteit en meer keuzemogelijkheden te ontwikkelen. NLP is een prachtig model dat garant staat voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Wat is NLP?
We programmeren onszelf door middel van taal en dit wordt vervolgens neurologisch vastgelegd in onze hersenen. NLP is een reeks modellen, vaardigheden en technieken die je op tal van terreinen helpt steeds meer succes in je leven te creëren.

Wat doet NLP?
NLP helpt je om inzicht te krijgen in hoe je jouw innerlijke ervaring creëert. Het helpt je vervolgens een manier van denken, doen en voelen te ontwikkelen waarmee je jouw doelen echt bereikt. Daarbij ontwikkel je flexibiliteit en keuzemogelijkheden waardoor je beter kunt omgaan met de dingen die op je af komen. Je kunt je leven steeds meer en meer naar je eigen hand zetten.

Lees onze factsheet voor meer informatie.

Onze docent

 
false

Paul

 
     

Praktisch

  • Investering: 3 weekenden, in totaal 6 volle dagen. 
  • Lesdagen: deze worden zsm ingepland.
  • Startdatum: het eerstvolgende startmoment zal zijn in maart 2018.
  • Kosten: de kosten voor de totale opleiding bedragen €449,- incl. lesmateriaal. En let op: wij zijn een door CRKBO erkend opleidingsinstituut en zodoende kan de opleiding aftrekbaar van de inkomstenbelasting voor je zijn, lees hier meer info. 
  • Accreditatie: NLP - Young Professionals  wordt gegeven door Paul den Bakker, coach en trainer. 
  • Certificering: vindt plaats bij aanwezigheid van minimaal 85% (1 dag afwezigheid geoorloofd).

“Een derde (!!!) van de jongeren in Nederland is bang om een burn-out te krijgen”